Omgeving

ontspannen & genieten

Recreatiepark Kniphorst bevindt zich werkelijk op een prachtige omgeving midden in de Drentse bossen. Middels onderstaande video’s krijg je een goede indruk van hoe mooi het is 😉

heerlijk fietsen

Of het nou tourtochten zijn of mountainbiken, op Recreatiepark Kniphorst zit je goed. Binnen een minuut zit in de bossen en vind je vele uitgezetten routes. Het is ook makkelijk om met de fiets gezellige dorpjes in de buurt te bezoeken.

Een overzichten van fietsrouten vind je op deze website.

ontspannen wandelen

Letterlijk grenzend aan het recreatiepark zijn talloze schitterende en goed begaanbare wandelroutes te vinden. Bossen, heide, prachtige singels, mooie brede vergezichten, …noem maar op. 

Alleen al op de website van Staatsbosbeheer vind je al een grote hoeveelheid aan wandelroutes.

dagje dierentuin

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag. En dat op slechts een half uurtje rijden!

zwemmen

Op slechts 4 minuten rijden vindt u het openbare zwembad De Borghoorns.  Het onoverdekte zwembad in Annen staat garant voor een hele dag zwemplezier. Verschillende zwembaden voor jong, oud en de allerkleinsten.

Meer info kun je vinden op hun facebook pagina.

kwaliteitsproducten uit de streek

Dit moet je meemaken, op loop afstand, een nostalgisch ingerichte grutterswinkel waar u allerlei producten kunt vinden uit de streek.

Meer info op de website van de Maolderij.

meer….

Meer algemene informatie en informatie over activiteiten in Anloo vindt u via de volgende website:
anloo-info.nl

sfeerimpressie